|

3a GastroPop al Poble Espanyol de BCN

La tercera GastroPop, se centrarà en els arrossos i paelles de Catalunya

Una nova festa gastronòmica popular tindrà lloc el proper dissabte 26 de maig al Poble Espanyol de Barcelona, a partir de les 11 hores i durant tot el dia. Serà la tercera GastroPop que tindrà lloc al recinte, i en aquesta ocasió es dedicarà als arrossos i les paelles de Catalunya.

A banda del característic àpat popular, el recinte acollirà un mercat de productes catalans de qualitat, tastos, activitats culturals i tallers per a petits i grans.

Com en les dues anteriors ocasions, la GastroPop es manté fidel al seu objectiu bàsic: recuperar la tradició gastronòmica popular catalana i apropar la cultura agroalimentària del país i la producció de qualitat al ciutadà urbà. I per això està previst que els visitants al Poble Espanyol el proper 26 de maig puguin gaudir d’un mercat de degustació i venda de productes catalans de qualitat, sales de tast, tallers divulgatius per a nens i adults i activitats lúdico-culturals diverses. Però, evidentment, el protagonista del dia serà l’arròs, i per això tindrà especial protagonisme el dinar popular, previst per a més d’un miler de persones. El menú constarà d’un plat de paella de marisc o d’arròs del Delta de l’Ebre amb carxofes del Baix Llobregat, beguda (aigua o vi), pa i postre, a un preu de 12€ per persona.

Aquesta gran festa popular es fa en col·laboració amb Moncho’s Catering i Arròs del Delta de l’Ebre (Denominació d’Origen Protegida).

Entrades a la venda per a la tercera GastroPop a

Les GastroPop del Poble Espanyol (cada darrer dissabte de mes) pretenen aproximar la cultura agroalimentària del país i la producció tradicional i de qualitat al ciutadà urbà, per això a totes les GastroPop es poden degustar els millors productes catalans. A partir d’ara, es pot gaudir de la Calçotada de Valls o del Dijous Llarder de Vic sense moure’s de Barcelona!??Totes les GastroPop compten amb àpats populars, mercat de productes de qualitat, tallers divulgatius, tastos de vi i actuacions culturals i musicals de tot tipus.

PW500

baner500

Disponible 500pix

Short URL: http://www.viuloci.cat/?p=1503

Posted by on mai 15 2012. Filed under agenda. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Fes un comentari

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 118.277 bad guys.

INS1

INS2

PromosCAT

iWS1

Promocionat a la xarxa

publicitatLluis

Recently Commented

  • redacció: Hola Magda: Malauradament el magazine va deixar de publicar-se l’octubre de 2013, el darrer numero va...
  • magda: perque no trobo la reviata viu loci per sant sadurni ? m’agradaba molt el contingut podia fer plans de...
  • redacció: Gracies a tots vosaltres per seguir-nos!
  • Raul: Tot un plaer cada mes poder gaudir d’aquest magazín. Bona feina!
  • redacció: Pot ser a la seva web et donaran resposta a aquesta pregunta: http://calafell.cat/agenda/...

IWS2