|

El Mercat Noucentista a la plaça de les Cols de VNG

Torna el Mercat Noucentista el diumenge 20 de maig a la plaça de les Cols de Vilanova i la Geltrú, a partir de les 10.30 h. Aquest acte s’emmarca dins les Festes de Sant Isidre que organitza l’Associació de Festes de Sant Isidre amb la col·laboració de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Al Mercat Noucentista es seguirà homenatjant el funcionament antic d’aquesta activitat comercial, els i les paradistes es vesteixen en estil de principis de segle XX, utilitzen balances antigues i els productes es disposen en cabassos. A banda de les fruites i hortalisses, hi haurà venda de productes artesans com cervesa i formatges, així com d’antiquari i degustació vins locals. La moneda pel mercat noucentista serà una reproducció d’un bitllet d’1 pesseta editat per l’ajuntament durant la Guerra Civil. Com és habitual, haurà parades dels pagesos de la comarca que vendran els productes a 60 cèntims la peça o el quilo. Al Mercat es podran adquirir productes de sínia, propis de la ciutat, com l’escarola, la col de paperina o els espigalls. Amb aquesta acció es vol fomentar el consum de productes de temporada i fruits autòctons com a opció de salut i de sostenibilitat.

Les festes començaran dimarts 15 de maig al Mercat del Centre amb la ja clàssica exposició de fruits del Garraf, així com la mostra de coques. El mateix dimarts, coincidint amb la diada de Sant Isidre, es celebraran els actes solemnes, amb la missa a la parròquia de Santa Maria de la Geltrú, a les 19 h i, en acabar, està previst que membres de la Coral COMPEX facin un concert al pati del Castell de la Geltrú. El darrer acte serà el dissabte 26 de maig, amb un sopar de germanor.

Font: VNG dia a dia

PW500

baner500

Disponible 500pix

Short URL: http://www.viuloci.cat/?p=1517

Posted by on mai 15 2012. Filed under agenda. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Fes un comentari

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 117.171 bad guys.

INS1

INS2

PromosCAT

iWS1

Promocionat a la xarxa

publicitatLluis

Recently Commented

  • redacció: Hola Magda: Malauradament el magazine va deixar de publicar-se l’octubre de 2013, el darrer numero va...
  • magda: perque no trobo la reviata viu loci per sant sadurni ? m’agradaba molt el contingut podia fer plans de...
  • redacció: Gracies a tots vosaltres per seguir-nos!
  • Raul: Tot un plaer cada mes poder gaudir d’aquest magazín. Bona feina!
  • redacció: Pot ser a la seva web et donaran resposta a aquesta pregunta: http://calafell.cat/agenda/...

IWS2